ÇARŞAMBA 26 ŞUBAT 2020
Şevket Akıncı ∙ Barkın Engin ∙ Karen Willems @ Anahit Sahne !!!

260220_AKINCI_BarkinEngin_KarenWillems@AnahitSahne

Saat / Time : 21:00
Yer / Place : Anahit Sahne
Adres / Address :Tomtom Mh. Akansu Sk. Mısır Apt. No:1-2 Beyoğlu, Istanbul
Telefon / Phone : (0543) 760 31 65


Facebook Event sayfası / Facebook Event page

Anahit Sahne Google Maps / Where is Anahit Sahne Google Maps

Üretimlerinde, farklı müzikal stillerden aldıkları ilhamları deneylerle birleştiren üç müzisyen Şevket Akıncı, Barkın Engin ve Karen Willems, 26 Şubat Çarşamba gecesi özel bir performans için Anahit Sahne’de buluşuyorlar.

Girişler 35TL
(Biletler sadece kapıda)

————————–

Kicking K *Karen Willems*
Zita Swoon Group, Jan Swerts, Pascal Deweze, Novastar, Mauro Pawlowski gibi birçok tanınmış isimle çalışmış Belçikalı davulcu/perküsyonist ve doğaçlamacı Karen Willems, kendine ait Inwolves projesiyle ve üç albüme imza attı. Eric Thielemans, Jean DL, Benjamin Glorieux, Aidan Baker, Kreng, Stijn Dickel, Rodrigo Fuentealba ve Kaboom Karavan ile doğaçlama eksenli projelerde yer aldı.

Şevket Akıncı
Şevket Akıncı, şarkı yazarı olarak 1996’da yayınladığı Uçurumda Açan albümünden sonra geleneksel cazdan (Neşet Ruacan Trio) özgür doğaçlamaya ve özgür caza (Islak Köpek, Century, Dead Country, Holy Ghost), Fusion’dan (Lifeline, Weed) Türk sanat musikisine (Elektronik Kumpanya) birçok müzik türüne yöneldi; edebiyat, dans, sinema, mimari, tiyatro, plastik sanatlar ve resim dahil birçok türü müzikle bir arada harmanlayan projelerde (Şirin Soysal albümleri, Mugwump, Sputnik Sweetheart, Mutant, Konjo) yer aldı. 2017 yılında yayınladığı Escher Chronicles adlı albümü Grammy adayı olan Akıncı, Ocak 2020’de yeni şarkı albümü Radyo Ekoton’u yayınladı.

Barkın Engin
1990’lı yılların sonlarından itibaren kurucu üyelerinden olduğu Replikas grubuyla birçok konser ve albüme imza atan Barkın Engin ise, sonraki yıllarda Reverie Falls On All, Pitohui ve Yerçekimi gibi gruplarda besteci ve yorumcu olarak üretimlerine devam etmektedir. Verklaerte Zeit, Yolda ve Breath Song gibi birçok uluslararası projeye katkıda bulunan Engin aynı zamanda ses mühendisi olarak birçok albümde yer almıştır.


Comments are closed.

Facebook:


* Şevket Akıncı'nın katıldığı
ÖTEKİ CAZ
programını her pazar günü 17:00-18:00 arası Açık Radyo'da dinleyebilirsiniz.
AÇIK RADYO 94.9(İstanbul)
(Açık Radyo, web üzerinden de yayın yapmaktadır. www.acikradyo.com.tr)
* Şevket Akıncı - Myspace sitesine göz atmayi unutmayin! ;)